• 200 g. smør
  • 5 æg
  • 3,5 dl. sukker
  • 1 revet æble
  • 1 øko citron
  • 2 dl. hvedemel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 200 g. kokosmel
  • Pynt: kokosflager

Mia skal have kage med på arbejde, så vi fandt på at denne kokoskage skulle testes, den har et lille tvist, da der både skal æble og citron i og gør den rigtig lækker! Vi bagte en stor kage til arbejdet og lavede en lille fin en til os selv, for vi skulle jo lige smage om den kunne bruges.

Smelt smørret og lad det køle lidt. Pisk sukker og æg til en luftig masse, og kom smørret i. Riv æblet og kom det op i æggemassen, sammen med citronsaft og skal. Bland hvedemel, kokos, og bagepulver og vende det forsigtigt i dejen. Kom dejen i en smurt form, enten ca. 26 cm i diameter eller 20 x 30 cm.

Bag kagen nederst i oven ved 175 grader i 35-40 minutter. Når kagen er færdig kan den pyntes med kokosflager.