• 2 dl havregryn
  • 3 dl mælk (ca!)
  • 1 banan
  • 1 tsk lakridspulver
  • Salt
  • Pynt eventuelt med æble og mandler som her

Vi er begyndt at lave havregrød til morgenmad  – og det smager altså bedre, end det lyder. Indtil nu har den stået på revet æble og måske lidt kanel på toppen, men det var indtil vi prøvede denne version. Det smager fantastisk med banan og lakrids sammen i grøden. Hvad vi kommer ovenpå afhænger lidt af, hvad vi har i køkkenskabene.

Kom havregryn, mælk og salt i en gryde og varm det op. Kom herefter 1 moset banan i sammen med lakridsen, rør rundt og server straks.

TIP: Det er lettere at mose bananen før den kommer i grøden. Vi gør det på en alternativ men effektiv måde: Op i et glas med bananen, og så bliver den klippet i stykker med en ren køkkensaks nede i glasset (vi moser avocado på samme måde).