- 2 dl havregryn
- 3 dl mælk (ca!)
- 1 banan
- 1 tsk lakridspulver
- Salt
- Pynt eventuelt med æble og mandler som her
Vi er begyndt at lave havregrød til morgenmad – og det smager altså bedre, end det lyder. Indtil nu har den stået på revet æble og måske lidt kanel på toppen, men det var indtil vi prøvede denne version. Det smager fantastisk med banan og lakrids sammen i grøden. Hvad vi kommer ovenpå afhænger lidt af, hvad vi har i køkkenskabene.
Kom havregryn, mælk og salt i en gryde og varm det op. Kom herefter 1 moset banan i sammen med lakridsen, rør rundt og server straks.
TIP: Det er lettere at mose bananen før den kommer i grøden. Vi gør det på en alternativ men effektiv måde: Op i et glas med bananen, og så bliver den klippet i stykker med en ren køkkensaks nede i glasset (vi moser avocado på samme måde).
Jeg lavede det til morgenmad i morges, og nøj det var godt! Spiste det med skyr og rosiner – det kan anbefales :)
Hej
Kan man godt bruge vand eller andet i stedet for mælk? Da jeg ikke kan lide mælk..
Hej Jane, det kan man sagtens, men den bliver bare lidt tyndere :-)
Bare lige et tip: man kan også “hakke” persille i et glas med en saks ;)!
Fin blog I har jer :D
Hvor køber I lakridspulveret henne? :)
UNDSKYLD det sene svar. Bloggen har været i bero (alt for) lang tid og nu er vi på vej tilbage ‘in the game’ ;-) jeg har købt det i Torvehallerne i København, men de forhandler det mange steder, hvor man også kan få Johan Bülow lakrids.
Mvh
Trine